Het leukste wijkfeest van het Soesterkwartier

De laatste schooldag voor de zomervakantie, op vrijdag 7 juli is het zover. Van 11 tot 18 uur staat de Noordewierweg in het teken van de SK Zomerparade. Een mooi moment om naar uit te zien! We vieren als wijk het begin van de zomer, met een gezellige markt vol met leuke kraampjes en kinderactiviteiten.

Met Funmarkt heeft de Winkeliersvereniging een fijne partner gevonden om de markt te helpen organiseren. Zij verzorgen alle praktische zaken met de kramen en dergelijken. Via hen weten kraamhouders uit de regio de Noordewierweg op 7 juli te vinden.

Maar het is niet zomaar een braderie. Het is een echt wijkfeest, waarbij we willen aansluiten bij de wensen van bewoners uit de wijk. Vorig jaar hebben we hiermee al een leuke stap gezet, en de reacties waren heel positief. Dit jaar gaan we door op de ingeslagen weg!

Wat kun je allemaal verwachten?

  1. Er komt een groot podium bij de kerk, in het hart van de wijk. Iedereen die muziek kan maken, kan zingen of wat dan ook, is hiervoor uitgenodigd om een optreden te verzorgen.
  2. Kinderactiviteiten, in de vorm van een kleine kinderkermis. Dankzij een buurtbudget komen hier leuke attracties.
  3. Sociale en culturele markt: Verdeeld over de hele markt worden op 6 thema’s pleinen geformeerd waar organisaties vanuit de wijk die iets bijzonders te melden hebben, en jou willen betrekken bij het mooie rijke leven in het Soesterkwartier. Thema’s die je kunt verwachten zijn Ontmoeten, Natuur, Vervoer, Sport, Gezondheid en Cultuur.

Om 12:30 komt Astrid Janssen, onze wijkwethouder, op feestelijke wijze het startschot geven. Dit zal gebeuren in het hart van de wijk.

We zien ernaar uit jou daar te ontmoeten!!

Wil je meer weten? Wil je bijvoorbeeld met een eigen kraam deelnemen aan de sociale en culturele markt, neem dan contact met ons op! Je kunt ons bereiken via zomerparade@soesterkwartier.nl

En ondertussen: Volg ons op Facebook! www.facebook.com/wijksk


De SK Zomerparade wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt door:

Winkeliersvereniging Soesterkwartier Scholen in de Kunst Cultuurparticipatie Indebuurt033 Buurtbudget Soesterkwartier