Slaapt je kind te weinig of zit het teveel op zijn kamer te gamen? Zijn er problemen met eten? Of wil je met het hele gezin meer gaan bewegen? Dan ben ik op zoek naar jou!

Voor mijn specialisatie tot Kinderleefstijlcoach begeleid ik een klein half jaar een gezin naar een gezonde leefstijl.

Leefstijl verbeteren

Tussen mei en september 2023 komen we 4-5 keer bij elkaar, op een tijd en plaats die jullie goed uitkomt. We kijken dan samen naar jullie voedings- en beweegpatroon, en naar zaken als slaap en schermtijd. We onderzoeken wat jullie willen veranderen. En welke stappen jullie kunnen zetten.

Gratis

De coaching is gratis. Wel vind ik het fijn als jullie het hele traject doorlopen en mij zo nu en dan feedback geven op de sessies. Zo kan ik mezelf als coach verder verbeteren.

Meer weten? Stuur een berichtje naar info@lisettedejong.nl

Over mij

Kleine stappen maken grote sprongen. Dat is het motto van Lisette de Jong, voedingskundige (Wageningen Universiteit 1996), vakdocent aan de Academie voor Leefstijl & Gezondheid en BLCN-gecertificeerd leefstijlcoach. Lisette schreef de afgelopen vijftien jaar verschillende artikelen en boeken over gezond en duurzaam leven. Vanuit haar praktijk ‘Lekker Leven met Lisette’ begeleidt ze groot en klein naar een gezonde leefstijl – een-op-een en via de Gecombineerde Leefstijl Interventie COOL. Lisette verzorgt ook workshops over een gezonde leefstijl. www.lekkerlevenmetlisette.nl