Beste lezer,
U kijkt naar de allereerste nieuwsbrief van Bij Bosshardt Soesterkwartier. Deze nieuwsbrief is bedoeld om ons maandprogramma met u te delen en u op de hoogte te stellen van allerlei nieuwtjes en activiteiten.

Maandprogramma juli
De zomerperiode is aangebroken. Wij zijn blij u mede te mogen delen dat wij deze zomer gewoon ons normale programma kunnen draaien. Met dank aan de inzet van onze actieve buurtbewoners. Het maandprogramma vindt door te klikken op de button Maandprogramma hier onder.
Maandprogramma

Zomer 4 kids bij Bij Bosshardt
Ook aan de kinderen wordt gedacht bij Bij Bosshardt. Zo zal er een muziekochtend voor de kleinsten zijn, gaat er geknutseld worden en gebakken. Maar… We pakken nog groter uit! Want op vrijdag 14 juli zal de eerste echte KINDERBINGO zijn. Wat een feest! Wij hebben er nu al zin in. Jullie ook? Klik hier voor meer informatie.

Aviko Buurttafel – 7 september
Wat is het ontzettend leuk om dit nieuws aan te kondigen! Precies een jaar na de officiële opening van onze Bij Bosshardt locatie komt Aviko een buurttafel verzorgen. Met een foodtruck, mooie versiering, live muziek en lekker eten gaat dit een geweldige avond worden! Er is plaats voor 50 personen. Informatie over aanmelding zal later bekend gemaakt worden.

Die-Eet-Club
Iedere woensdagochtend van 10:30 tot 11:45 is er de ‘Die-Eet-Club’. Een groep mensen waarbij ideeën, dieetervaringen en recepten worden uitgewisseld. Er wordt nagedacht over gezond eten en gezond leven. Maandelijks schuift de diëtiste aan om ons te voorzien van informatie en advies.

Donderdag = Creamiddag
Noteer het, onthoud het en vergeet het niet meer: donderdag is creadag! ’s Middags van 13:30 tot 16:00 is er wekelijks een creamiddag onder leiding van zeer ervaren creatievelingen. Deelname is gratis. Raad met Draad verschuift in de maand juli ook naar de middag i.v.m. Zomer 4 kids.

ZomerPretPas: Basisscholieren, wonende in het Soesterkwartier krijgen maandag 3 juli de ZomerPretPas verstrekt. Afhankelijk of de leerling in het SK op school zit, wordt deze op de school uitgereikt. Kinderen die buiten het SK op school zitten kunnen deze afhalen op plaatsen die zijn genoemd in het verkregen formulier.

Ook delen van het programma van Bosshardt zijn verweven met de ZomerPretPas.

Kristel / Ronnie/ Silvia