Xperience lab. In dit lab kunnen de kinderen allerlei proeven doen. Volgende week 16 oktober openen we de deuren. Op 20 oktober houden we een introductie middag waaraan kinderen mee kunnen doen. Kinderen de meeste rare proeven doen met allerlei materialen.( kosten 2.50 pp) klik hier.

Naast onze succesvolle escape room voor kinderen heeft Amersfoort nu dus ook een Xperience lab! 

Of u nu wilt recreëren, buitensporten of er op uit wilt trekken op een leuke  manier met uw bedrijf XL Adventure and Events is uw partner op het gebied van teambuilding, buitensport, bedrijfsuitjes, vrijgezellen- en kinderfeestjes.

Naast de “outdoor” activiteiten organiseren we ook diverse evenementen. We staan u graag bij in de organisatie van bedrijfsopeningen, jubileumfeesten, bedrijfssportdagen en congressen. Vraag naar de mogelijkheden voor uw eigen event!

XL Adventure and Events heeft meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van  activiteiten op elke gewenste locatie in Nederland. Maar ook kunnen wij u van dienst zijn in België of in overleg in andere buurlanden. XL Adventure and Events staat garant voor een onvergetelijk dagje uit.

Voor meer informatie,http://www.xladventure.nl/

Chromiumweg 7, 3812 NL Amersfoort

+31 (33) 46 90 667 | E info@xladventure.nl | W www.xladventure.nl