Anne is op 29 september weggegaan op een zwarte opoefiets van het merk en type Batavus Old Dutch met voorop een rekje. Een opvallend detail is dat de fiets handremmen heeft.

Noodweer

Het was noodweer die avond; rond 18.40 uur begonnen de eerste buien en het heeft daarna ook geonweerd. Volgens het KNMI was het die avond zelfs gevaarlijk weer. Rond 18.50 uur maakte Anne nog een selfie in de regen die ze verstuurde via WhatsApp.

Uit onderzoek blijkt dat deze foto genomen is op de hoek van de Amsterdamsestraatweg met de Hilversumsestraatweg in Baarn. Zowel de tactische recherche als de forensische opsporing zet alles op alles om Anne te vinden.

Warmtebeelden

Zo is er een politiehelikopter ingezet om te kijken of er door middel van warmtebeelden haar verblijfplaats te achterhalen is, wordt er gesproken met getuigen en bekenden van Anne en worden telefoongegevens bekeken. Ook worden tips nagelopen die onder andere binnekomen via de opsporingstiplijn.

Vooralsnog is er nog geen duidelijkheid over wat Anne is overkomen en waar zij nu is. Een groot rechercheteam werkt aan de zaak. Op zondagavond 1 oktober werd een zoekactie gestart in een zoekgebied rondom haar laatst bekende locatie (de plek waar de selfie is gemaakt). Deze zoekactie is bewust nog voor het donker van start gegaan. Helaas is nog niets van Anne vernomen en er alle scenario’s worden opengehouden.

Anne heeft op haar kin een moedervlekje. In één oor twee oorbellen, één goudkleurig knopje en één ringvormige, In haar rechteroor een zelfde ringvormige. Zij droeg vrijdag een donkergroene driekwart regenjas met capuchon.

Weet u meer?

Wie heeft Anne nog gezien of gesproken die dag? Wie heeft haar die avond door het slechte weer zien fietsen in de omgeving van de Amsterdamsestraatweg / Hilversumsestraatweg in Baarn? Heeft iemand misschien gezien dat Anne op die locatie de selfie maakte? Heeft iemand haar fiets, een Batavus Old Dutch, gezien?

Heeft u antwoord op de bovenstaande vragen of heeft u andere relevante informatie die kan helpen Anne te vinden. Deel dit dat zo snel mogelijk met de recherche. Dit kan via de opsporingstiplijn op 0800-6070. Als u zich liever anoniem meldt dan kunt u dat doen via 0800-7000 of via M-online.