dsc_32038, 9 en 10 december speelt WZAB ( Wij zijn al begonnen), het toneelgezelschap uit het Soesterkwartier het toneelstuk “Moord op de kale man”

Plaats delict: de Lasloods op de Wagenwerkplaats.

Ingrediënten: Een bijna lege hal, een leunstoel, denkbeeldige keuken en twee schommels.

Om de plaats delict, in caré vorm twee rijen stoelen, vanwaar het publiek absoluut kan smullen van dit gespeelde drama door  John Kortenray, Carine Smit, Sander van der Veeke, Sophie van Tamelen, Suzanne Leijendekkers en Mariken Martens.

dsc_3244De gespeelde karakters worden dermate serieus neergezet, dat er soms het tegendeel plaats vindt en de spelers, het lachwekkende van de “zaak” niet meer in de hand hebben. Het maakt het meemaken van de WZAB juist zo aantrekkelijk. Je weet als publiek niet waar je aan toe bent.  De persiflages die men zou kunnen herkennen, variëren van   Hercule Poirot tot  Sherloc Holmes, maar dan anders.

De inhoud:  Een man is vermoord. Iedereen is verdacht maar niemand heeft het gedaan. Totdat de inspecteur erbij komt. Het geheel gevat in een oudejaar-jasje met poedersuiker en oliebollen.dsc_3270

dsc_3348Uiteraard wordt hier de “clou”van het verhaal niet verteld. Wilt U dat meemaken, er zijn voor zaterdag 10 december nog kaarten beschikbaar.

Mail dan naar info@wzab.nl  of bel 06-13263749.dsc_3235

 

Red:KvR