Vertellen doen de meeste mensen graag, maar hoe zorg je dat het verhaal ook graag wordt gehoord? Leer het tijdens deze workshop ‘Verhalen Vertellen’, gegeven door verhalenverteller Aat van der Harst op dinsdag 16 november om 19:30 uur in de Bibliotheek het Eemhuis. Tickets voor deze leerzame workshop kosten €12,50.

Aat van der Harst (1952) is een verhalenverteller en een wandelcoach. Hij is auteur van boeken als Verhalen Verbinden en Wandel Je Wijzer.

Tijdens deze workshop leer je hoe je een verhaal beeldend maakt, zodat je toehoorders het verhaal voor zich gaan zien. Ook hoe je het verhaal op een boeiend manier verteld. Je gaat actief aan de slag met het vertellen van verhalen. En wil je na de workshop je kennis meteen in praktijk brengen? Dat kan! Deelnemers van deze workshop mogen hun verhaal ten gehore brengen tijdens de verhalenpodium ‘Waar Gebeurd’, die in verschillende vestigingen wordt georganiseerd tijdens Nederland Leest. Geïnteresseerden voor deze workshop kunnen hun kaartjes kopen op de website van de Bibliotheek Eemland.

Nederland Leest
Nederland Leest is een jaarlijks terugkerende campagne waarin heel Nederland hetzelfde boek leest dat gratis is op te halen in de bibliotheek. De campagne duurt heel de maand november. De Bibliotheek Eemland doet dit jaar weer mee! Nederland leest heeft als doel veel gesprekken op gang te brengen en de lezers met elkaar te verbinden in de bibliotheek.