Het is weer zover, de 3e editie van de Wijkquiz Soesterkwartier komt er aan. Diverse straten zijn al in “retraite” om de kennis van heden en verleden bij te spijkeren. Alhoewel de inhoud van de 3e quiz uiteraard niet bekend is, dienen de kandidaten zich goed op de hoogte te zijn van de geschiedenis van het Soesterkwartier en algemeen op het gebied van cultuur en historie. Enige kennis van muziek is welkom.

Mogelijkerwijs is er weer een misteryguest wat net als al de andere onderwerpen een leuk gegeven was. ( de laatste keer was Wethouder Fleur Imming de “Guest”)

U kunt zich als straat in schrijven met minimaal 2 deelnemers, maar meer is natuurlijk beter voor het imago van jouw straat.

De twee straten, die inmiddels zijn omgedoopt tot 1e en 2e Zegevierstraat ( Amstel- en Merwedestraat) zullen ook deze keer fel van leer geven.

De wijkquiz,zal zonder tegenbericht plaats vinden in het kenniscentrum van Bernard van Gellekom productions, Studio FCG, Soesterweg 552, in zaal A, begane grond.

9 februari, kom je ook? – of waarschijnlijk? Meld je dan hier (https://goo.gl/AE1UMg) aan zodat we weten hoeveel ruimte we nodig hebben.

Deze keer met – al toegezegde 👍 – rondes van de Merwedestraat, de Matthias Withoosstraat, de Amstelstraat, Spaarnestraat en .. ook jouw straat? Check https://goo.gl/8rRJJx en stuur je ronde op aan wijkquiz@gmail.com

Karel van Rooy.