Dinsdag 16 januari, Er zijn vandaag twee mogelijkheden om in contact te komen met mede buurtbewoners; tijdens het eten en/ of tijdens het buurtcafé. Beide activiteiten zijn in buurthuis de “Nieuwe Sleutel”.

Het gezamenlijk eten met buurtbewoners is elke dinsdag mogelijk al is opgeven om mee te eten wel een noodzaak, het menu is van te voren bekend en de tijd van eten tussen 17.00 en 19.00 uur. Volgende week dinsdag (23 januari) staat er spruitenstamppot met een bal gehakt op het menu.

 

Buurtcafé is elke derde dinsdag van de maand vanaf 20.00 u vrij toegankelijk (zonder opgave vooraf). Tijdens deze avonden staat ontmoeting centraal. Onder het genot van koffie/ thee of een glaasje in gesprek met mede buurtbewoners worden er regelmatig ontdekkingen gedaan.

Ontmoeten, een goed gesprek en/ of juist even kunnen lachen, maar ook gewoon even genieten van andere mensen met hun eigen gewone of bijzondere dingen, het kan allemaal.

Buurthuis De Nieuwe Sleutel, Noordewierweg 252-1 (“verscholen” in het vierkant Noordewierweg, Plataanstraat, Soesterweg en Asterstraat)

Zie hier de informatie over gezamenlijk eten: Flyer de nieuwe sleutel, januari. pdf