Elk jaar maken we met elkaar plannen voor de wijk. Donderdagavond 27 september steken we de koppen weer bij elkaar. U bent daarvoor van harte uitgenodigd.

Plaats: Emmaüskerk, Noordewierweg 131

Datum: donderdag 27 september

Tijd: Inloop vanaf 19:30; Start 20:00 Sluiting 21:30

Na afloop drinken we nog een drankje

Met ruim 100 jaar geschiedenis is ons Soesterkwartier één van de oudere wijken van Amersfoort. Een periode waarin de wijk zich heeft ontwikkeld tot een krachtige arbeiderswijk met een eigen karakter en met veel onderlinge banden. Tikkeltje eigenwijs, dat wel. Een wijk ook waarin veel dagelijks wel en wee met elkaar wordt gedeeld. We hebben veel om op terug te kijken en vooral veel om trots op te zijn.

 

 

Er spelen vandaag veel dingen in en om de wijk. De Wagenwerkplaats maakt zich op voor een grote stap naar de toekomst. Voorbereidingen voor grote infrastructurele projecten rondom de wijk vinden plaats. Rondom de Emmaüskerk ontwikkelt zich het “Hart van het Soesterkwartier”. Ook op sociaal gebied is de wijk volop in beweging. De wijk kent een rijk verenigingsleven, de kerken werken steeds meer samen, en voor het opvoeden van de jeugd vinden we elkaar ook steeds beter.

Vorig jaar al hebben we aan de hand van prioriteiten onze focus voor 2018 vastgesteld. Er is vervolgens veel gebeurd, en veel is gelukt maar niet alles. Tijdens de wijkbijeenkomst kijken we daarop kort terug en vervolgens vooral vooruit.

Waarop richten we volgens jaar onze pijlen? Waar zit onze energie en ook: Waar liggen de uitdagingen?

Uitnodiging

Stichting West en het Buurtbestuur Soesterkwartier nodigt u van harte uit om donderdagavond 27 september uw stem te laten horen en uw invloed te doen gelden!

Onderstaand kunt U al de “wijk-enquête”invullen, het invullen duurt maar 5 minuten en geeft ons een inzicht in Uw wensen.

 

 

Uw menig telt.

 

 

 

 

 

 

Of kopieer deze link in Uw browser.

https://nl.surveymonkey.com/r/C77J8LG

Henry de Gooijer

redactie Karel.