Komende herfstvakantie staat DierenPark Amersfoort compleet in het teken van dinosaurussen. Vanaf zaterdag 13 oktober starten de DinoAdventures en kunnen kinderen ervaren hoe het is om een dinobeveiliger te zijn. “Jonge avonturiers mogen mee op een speciale rondleiding door het Dinopark en zij krijgen een uniek kijkje achter de schermen bij onze dinobeveiligers”, vertelt projectontwikkelaar Hylke Steggerda.

In het Dinopark van de Amersfoortse dierentuin staan zo’n zeventig levensgrote dino’s. In de herfstvakantie zijn hier gedurende twee weken spannende avonturen te beleven voor jonge bezoekers. “Alle voorbereidingen voor dit evenement zijn in volle gang”, vertelt Hylke. “Wij zoeken zogenaamde dinobeveiligers die de kinderen in de herfstvakantie willen rondleiden en er wordt hard aan de controlekamer in het Dinopark gebouwd, zodat kinderen straks een avontuurlijk dagje uit te wachten staat.” 

Tijdens de DinoAdventures kunnen kinderen meedoen aan een rondleiding van een halfuur, onder begeleiding van een dinobeveiliger. “De kinderen ontdekken tijdens deze speciale tour dat het bewaken van reusachtige dino’s nog best spannend kan zijn”, legt Hylke uit. De DinoAdventures vinden plaats van 13 tot en met 28 oktober en zijn bij de toegangsprijs van DierenPark Amersfoort inbegrepen.