Moppereend in de Bibliotheek het Eemhuis. Wie komt haar opvrolijken?

Dat kan zondag 26 januari tijdens het Voorleesfestival in de Bibliotheek het Eemhuis vanaf 13.00 uur. Alle peuters en kleuters zijn samen met hun ouders welkom. Er is een boordevol programma met verschillende toneel-, muziek-, beeldende en dansworkshops. Én er wordt uiteraard veel voorgelezen.

Tijdens De Nationale Voorleesdagen staat het prentenboek ‘Moppereend’ centraal. Eend is mopperig want haar vijver is opgedroogd, niemand wil met haar spelen en ze wordt achtervolgd door een donkere wolk. Om Moppereend op te vrolijken hebben studenten van het MBO Amersfoort in samenwerking met de Bibliotheek Eemland een supergaaf Voorleesfestival opgezet.

Waarom voorlezen?

Omdat voorlezen erg belangrijk is wordt hier een keer per jaar aandacht voor gevraagd tijdens De Nationale Voorleesdagen. Om op een extra leuke manier aandacht te geven aan voorlezen is er het Voorleesfestival. Voorlezen is niet alleen goed voor de ontwikkeling, maar ook gezellig samen zijn met jouw kind. Kom jij met jouw kind naar het Voorleesfestival?

Voor meer informatie kijkt u op www.bibliotheekeemland.nl/voorleesfestival