Op zaterdag 13 oktober van 12.00 tot 16.30 zal op het Lieve Vrouwekerkhof een inspirerende Duurzame Markt plaatsvinden. De Duurzame Markt is onderdeel van de Duurzame Week 033, welke op 10 oktober van start gaat. Tijdens deze week is het motto ‘Amersfoort brengt Duurzaamheid Dichterbij!’.

Tijdens de Duurzame Markt kunnen bezoekers proeven van heerlijk biologisch eten, meer te weten komen over Windwheeler, een fiets die puur op windkracht beweegt, maar ook ontdekken wat broedplaats De War op het gebied van duurzaamheid doet. Ook zijn het IVN, Milieudefensie en Operatie Steenbreek aanwezig. Wil je leren hoe wormencompost gemaakt wordt? Kom dan langs bij De Stadswormerij en laat je informeren. Natuurlijk is dat niet alles!

Nieuwsgierige kinderen zijn welkom bij de Doezo Ontdekbus, of op zoek gaan naar de Knuffelboom. De allerjongsten kunnen aanschuiven bij de bijzondere luisterverhalen van Dirk Zijp.

Toegang is gratis, meer informatie is te vinden op www.duurzameweek033.nl of via Facebook: https://www.facebook.com/duurzaam033