Liefhebbers van vintage kleding, design én industrieel erfgoed kunnen zondag 10 september hun hart ophalen op de Wagenwerkplaats. Op de Typisch VINTage Markt biedt (moderne) vintage fashion, style en design. De landelijke Open Monumentendag geeft iedereen de kans het beschermde industriële erfgoed van de Wagenwerkplaats eens van binnen te bekijken.

Op de Typisch VINTage Markt staan enthousiaste deelnemers met een divers aanbod op het gebied van vintage, lifestyle, fashion en upcycled items. De markt bestaat uit kraampjes en bijzondere marktwagens. Tussen het winkelen door kan je even een stop maken bij de buitenbar met smoothies en sapjes. Of je ploft neer op het terras van het Centraal Ketelhuis voor een broodje of uitstekende kop koffie. Ook de Verkeerstuin is geopend en daar kan je lekker binnen of buiten skelteren. Hun eetkraampje verkoopt lekkere tosti’s, limonade en meer voor een prikkie.

Op deze Open Monumentendag zijn 9 gebouwen op de Wagenwerkplaats gratis te bezichtigen. Industrieel erfgoed om eens naar binnen te lopen en bij stil te staan. Onder andere de Veerensmederij, Centraal Ketelhuis, diverse delen van het hoofdgebouw en de gigantische Rijtuigenloods zijn geopend.

Voor meer informatie: www.wagenwerkplaats.eu

Wilt u een van de laatste kramen huren op de VINTage markt?
Mail met: typischvintage@outlook.com

Bron Wagenwerkplaats