Zaterdag 17 februari, al is de winkel aan de Puntenburgerlaan 80-82, inmiddels een week open er wordt nog hard aan gewerkt. De officiële opening volgt nog. Wat wordt er dan zoal verkocht?

Bijna alles wat binnenshuis denkbaar is. Van plafondlamp tot gangloper, van eierdopje tot pannenset, van hummeltje tot “Picasso” kopie. Maar ook de tafels waarop het serviesgoed en bestek gezet moet kunnen worden, zijn er te koop. De indeling van de winkel is zodanig dat er goed gepasseerd kan worden als dat nodig is.

De  keuze varieert in “grootmoeders-tijd”, retro of modern. En die keuze is dan ook in de volle breedte van het assortiment, al zal dat wisselen aan de hand van het aanbod.

De keuken kan ingericht worden van koelkast tot broodtrommel. De slaapkamer van bed met nachtkastjes tot aan linnenkast en wat daarin moet. Beeld en geluid liefhebbers kunnen zoeken in een ruim assortiment, zowel qua apparatuur als qua af te spelen artikelen. Ook de boekenliefhebbers kunnen hun hart ophalen er is al een ruim keuze aanbod.

Een avondje “Oudhollands bank-hangen” kan zeker ook beginnen bij deze winkel.

De sfeer in de winkel ademt warmte en rust uit. Hier iets zoeken is absoluut geen straf. Als de laatste puntjes op de i gezet zijn, kan deze winkel een mooie start maken.

Een kleine impressie van het aanbod vindt u in het fotoverslag.

Sfeerimpressie en fotoverslag: Nel Groenendijk