lampjes ophangenDrie kilometer sfeerverlichting, 25 vallende sterren en duizenden lampjes stralen in de grootste kersttuin van Amersfoort. Vele handen werken samen om licht te brengen in de donkere dagen rond kerst in DierenPark Amersfoort. Op 27, 28, 29 & 30 december is het park ’s avonds tot 20.00 uur open tijdens de Winteravonden.

 

Het Amersfoortse DierenPark straalt dit jaar meer dan ooit. ‘Wij hebben weer en wind doorstaan, maar het resultaat is verbluffend,’ vertelt Martijn van der Kant van de groenvoorziening. ‘Het park is werkelijk betoverd, bij ons ligt deze kerst gegarandeerd sneeuw’. In de kerstvakantie leren bezoekers de dieren beter kennen met de Koukanjers- en Warmtewillers-speurtochten die worden uitgedeeld en vertellen de parkgidsen alles over de echte koukleumen én winterliefhebbers van het park tijdens gratis rondleidingen. Tijdens de Winteravonden kan iedereen in het versierde park marshmallows roosteren bij het kampvuur,  luisteren naar live muziek en een ritje maken in de Winterkoets.

Verre familieleden, buren, studiegenoten of kennissen… Het maakt niet uit welke groepssamenstelling er naar het DierenPark komt, want speciaal voor grote families en vriendengroepen presenteert het park voor het eerst een groepsticket dat exclusief in de kerstvakantie verkrijgbaar is. Met het groepsticket voor € 100,- kunnen maximaal tien personen DierenPark Amersfoort bezoeken.

sneeuwuil Voorplein.06 LR