CSC_3134Het is weer gedaan met de “grote”vakantie. Morgen maandag 22-8 staan de deuren van alle scholen weer open . Alleen het Bosbad geeft volgend weekeind nog een slotfestijn ter afsluiting van het seizoen.

Tijd om alles af te handelen. Vandaag was nog de prijsuitreiking van de puzzel/speurtocht uitgezet in het Soesterkwartier door de WIJ krant. Kath Duin heeft alle ingeleverde formulieren nagekeken en de 3 winnaars heden 21 augustus uitgenodigd om naar de Verkeerstuin te komen voor de prijsuitreiking.

DSC_3087Na afloop van de middageditie skelteren op zondag, was het om 16.00 uur tijd voor de afhandeling. Ouders en kinderen waren aanwezig alsmede enige genodigden.

De 3e prijs, IJs halen bij de Italiaan en een zakje knutselwerk ging naar Feline.

De 2e prijs, kaartjes voor de Bioscoop en eveneens speelgoed, ging naar Sara.

De 1e prijs, toegangskaarten voor de Superfun en speelgoed, naar Maartje.

DSC_3099 DSC_3109 CSC_3141

Snoep, snacks,chips, limonade, koffie en thee, deden het daarna nog goed bij het napraten over de vakantieweken.

CSC_3145Ook “ALLE”vrijwilligers die op een of andere manier hebben geholpen bij de activiteiten tijdens deze vakantie waren uitgenodigd, om nog na te praten, terug te blikken in een gezellig samenzijn.

Jolande Koelewijn, sleepte een veelvoud aan bloemen met zich mee, terwijl Fabian zijn best deed de nodige drankjes  uit te delen aan de vrijwilligers. Tafels werden aan elkaar geschoven, stoelen bijgeplaatst.

Misschien een voorbarige zet, want een aantal vrijwilligers had afgezegd, maar met het beperkte aantal, werd toch nog even bijgekletst. Voorzien van de nodige bossen bloemen ging een ieder huiswaarts. De deuren werden gesloten, het is voorbij.CSC_3148

Verslag en foto’s Karel van Rooy.