Deze zondag geen ontspannen ontbijt op bed voor vaders. Dit Vaderdag-weekend slapen er honderden vaders tussen de levensgrote dino’s in DierenPark Amersfoort. “Het is voor het eerst dat er zoveel vaders en kinderen hun tent opzetten tussen de grommende dino’s”, vertelt projectleider Hylke Steggerda.

Samen met je vader bivakkeren tussen de dinosauriërs: het is een wel heel uniek Vaderdag-cadeau. Honderden vaders gaan het avontuur aan. “Levensgrote dino’s, een donker bos … Het wordt een onvergetelijk avontuur”, vertelt Hylke. “De vaders en hun kinderen gaan even helemaal terug naar de natuur. Er staat hun een magische en spannende avond te wachten, vol verrassingen.”    

Wegens het enorme succes zijn er meer tentplekken beschikbaar gesteld en is er dit jaar een extra Vadernacht in het leven geroepen. De moeders mogen de volgende ochtend bij het ontbijt aanschuiven om de verhalen van de nachtelijke avonturiers te horen. Daarna kan het gezin de rest van de dag het dierenpark ontdekken. De eerste van de reeks Vadernachten vindt plaats op vrijdag 15 juni. Wie er snel bij is, kan nog een laatste ticket scoren voor 22 juni op de website vanDierenPark Amersfoort.