Soesterkwartier 3 april 2018. Het naai- Atelier van Hakima Jouhri, is niet meer. Althans niet meer op haar gebruikelijke locatie.

Ingeklemd tussen de Makelaar en de studentenhuisvesting (voormalige De Hollander en de DA), had dit uitzonderlijke naai atelier een bijzondere positie. Voor zover bekend is zij binnen de modewereld in Amersfoort de enigste vrouwelijke ondernemer met een Atelier. Zie ons verslag van 6 december 2016.

Ook op deze rij van winkels, was voorheen Typisch Jij gevestigd. Iets met huurprijzen van het pand, deed Carmie van Typisch Jij besluiten in het huidige pand naast Bakker van Gendt neer te strijken.

Wel Carmie en Hakima hebben elkaar gevonden. Vanaf vandaag is Atelier Jouhri opgenomen in de winkel van Typisch Jij. In de winkel is ruimte voor haar gemaakt, zodat de naaimachines weer een plek konden krijgen.

Goed om te zien dat de ondernemers samen naar oplossingen zoeken  en ook vinden.

Om 17.00 uur deze dag, was dat reden voor een feestje bij Typisch Jij en Atelier Jouhri om de samenwerking te vieren.

Overigens heeft Carmie en de dames van de net geopende nieuwe winkel van Alles4Kidz laten weten, de zomerparade van 2019 te organiseren. Een fantastisch initiatief.

Redactioneel Karel van Rooy

fotoreportage Ton Schimmel.