Twee gratis workshops in het Eemhuis voor kinderen en jongeren
 De Bibliotheek Eemland organiseert samen met Cartoon Network op woensdag 14 juni twee gratis workshops voor jongeren van zes tot vijftien jaar oud. De workshops “Tekenen” (van 14.15 tot 15.15 uur) en “Storyboard tekenen” (van 15.30 tot 17.00 uur) vinden plaats in het Eemhuis tijdens de derde editie van Cartoon Network Imagination Studios, dé populaire wedstrijd voor jong creatief talent.

 Bij Cartoon Network Studios werken de grootste animatietalenten ter wereld aan uiteenlopende animatieseries. Of het nu gaat om de serie Clarence, Tijd voor Avontuur of Steven Universe: de humor en avonturen van de series spreken miljoenen kinderen en volwassenen aan. En nu kunnen ook kinderen Cartoon Network laten zien wat ze kunnen door mee te doen aan de workshop(s) in het Eemhuis.

Tips en trucs

Kinderen en jongeren krijgen bij de workshops allerlei tips en trucs van professionele tekenaars en gaan daarna zelf aan de slag. Aan het eind van de workshop leveren zij hun creatie in en maken daarmee kans op één van de leuke prijzen. Per categorie worden winnaars gekozen op basis van creativiteit, originaliteit en vakmanschap.

 Doe mee

Ben je enthousiast geworden? Gratis kaarten zijn te reserveren viawww.bibliotheekeemland.nl/medialab. Meer informatie over deze populaire wedstrijd is te vinden op http://imaginationstudios.cartoonnetwork.nl.