Tijd voor Amersfoort
Openluchtbioscoop op het Eemplein

Openluchtbioscoop Eemplein
1 september | Neem je kussen, strandstoel of zitzak mee en plof neer op het Eemplein. Op zaterdagavond zit je met honderden anderen in de openluchtbioscoop midden op het plein! Welke film er wordt gekeken is nog een verrassing… Zoek een goed plekje op, neem je eigen popcorn mee en laat je verrassen. Tip: maak er helemaal een gezellige avond van en eet van tevoren een hapje in één van de gezellige restaurants op het plein aan de Eem.

Openluchtbioscoop Eemplein

Tip: shoppingroute door Amersfoort

Blog met shoptips voor Amersfoort
Interieurblogger Dirksdotter presteerde het om in één dag shopstad Amersfoort helemaal uit te pluizen. Op haar blog deelt ze haar allerbeste tips met je. Van de hipste interieurwinkels tot boetiekjes om met je kinderen heen te gaan, ze beschrijft het allemaal: “Als je onze voetstappen volgt, dan kom je vanzelf op de leukste plekjes van deze fijne stad!”

Blog met shoptips voor Amersfoort

Kom kijken: Wagenwerkplaats wordt danspodium

Theater Terras Tango Sumo
11 augustus | Van circus bij het Belgenmonument tot wereldmuziek met het Skatepark Vathorst als podium, de hele zomer door komt het Amersfoorts Theater Terras met shows op originele locaties. Het seizoen wordt afgesloten met een bijzondere dansvoorstelling op de industriële Wagenwerkplaats! Blijf lekker hangen na de show om te luisteren naar het Amersfoorts muziektalent dat optreedt. Zet ‘m in je agenda!

Theater Terras Tango Sumo

3x hotspots in het Soesterkwartier

3 leuke hotspots in het Soesterkwartier
Leuke plekken in de wijk Soesterkwartier poppen uit de grond! Ga jij voor je kopje koffie of daghap alleen naar de binnenstad? We hebben drie redenen voor je waarom je echt een keer om moet fietsen via de Noordewierweg. Typisch jij bijvoorbeeld, is een tweedehands winkel voor modeliefhebbers met een speurneus. Niet ver daar vandaan vind je eethuis Citroen & Peper, waar je voor een vriendelijk prijsje luncht en dineert. Tip: probeer de heerlijke brownies eens! Nieuw is 50 | 50 Coffee, een hippe koffie-spot op een wel heel bijzondere plek.

Insta-alert: fietsen door fotogeniek Amersfoort

Instaride in Amersfoort
26 augustus | Je hebt je telefoon aan je hand vastgekleefd zitten. Post graag op Instagram en legt alle mooie plekken die je tegenkomt vast. Dan is de Instaride door Amersfoort iets voor jou! Doe je mee? Stap op één van die hippe fietsen en ontdek Amersfoort zoals je de stad nog niet kende. Als je dan nog niet genoeg Instagramable foto’s hebt, weten wij het ook niet meer. Er zijn maar 15 fietsen beschikbaar, dus wees er snel bij.

Instaride door Amersfoort

Dit zijn de nieuwste winkels van de stad

Nieuwe-winkel-route door Amersfoort
Iedere keer dat je de binnenstad binnenloopt, ziet het er weer anders uit. Wij snappen dat je het overzicht kwijt bent! We verzamelden de nieuwe winkels en eetgelegenheden in Amersfoort waar je echt even moet gaan kijken, zoals Cribs en Roots. En hou ‘m in de gaten, want de route krijgt steeds een update. Bekijk de route en neem ‘m mee op je telefoon of papier.

Dit zijn de nieuwste winkels in Amersfoort