DSC_3159Wat een “Bos-bad”weekeind is het geworden. De Poolparty, Kindercircus en te doe middag;, en helaas het annuleren van het Disco-zwemmen ( Onweer). De zondag met het openluchttheater en een slotfeest met de succesvolle Jazzband  en deels gelijkwaardige naam Jazz Adventures.

Geïnspireerd op de filmavond met de film “Midnight in Paris” en de daar te horen filmmuziek, brachten The Jazz Adventures een “special” met muziek van John Coltrane / Ella Fitzgerald  en vele bekende Jazz artiesten.

De band, bestaande uit de volgende samenstelling: Basgitaar, Richard Kruithof; Op drums, Dave Blaak; Saxofoon; Lior Kuperberg; Toetsenist , Erik Wijnands en de zoet omfloerste zangstem, behoorde toe aan Rianne Druijff.

DSC_4891Dat Jazz combo’s vaak een eigen stijl ontwikkelen, bleek ook hier. De vertolking van onder meer Summertime, werd door Rianne op een “geheel eigen wijze gebracht. Fantastisch om deze band te horen spelen.

Het geheel kon worden meegemaakt tijdens een “inloop”avond in het Bosbad, vooruitlopend op de filmavond in het openluchttheater. Met een hapje en drankje, konden de filmbezoekers alvast in de stemming komen. Er werden zo,n 120 gasten verwacht, dit gezien de voorverkoop van kaarten voor de film.

DSC_3169De sfeervolle verlichting, geplaatste tafeltjes  en hoge (borrel) tafels, gaven het nodige “cachet”. Met op de achtergrond de waterpartijen en de invallende avond waande je weer op vakantie.  Helaas bleef het aantal “vooruit”komende bezoekers aan de lage kant, hetgeen niet wegnam, dat het “Jazzzzzzzz”gezellig was.

De Crew van het Bosbad, was de hele avond druk doende, met hapjes en snacks rond te brengen. En een popcorn machine deed wat hij moest doen. Een pluim voor de Gastheren/vrouwen.

Het bosbad blijft nog een week open, maar ook dan is het voorbij, die zomerse activiteiten 2016 zijn voorbij.

Verslag Karel van Rooy

foto,s Nel en Karel.