CSC_3118Ingaand 5 september, zal de “Crew” van de  Tv serie SpangaS worden verblijdt met de deelname van een heuse Jonge dame uit het Soesterkwartier. De  dame die haar debuut maakt op Tv is de 14 jarige Kayleigh van Beek uit het Soesterkwartier.

Hedenmiddag was ze aanwezig op de Wagenwerkplaats/ Verkeerstuin waar oma Reina vol trots haar kleindochter presenteerde.

CSC_3120Kayleigh,3e jaars Mavo Muurhuizen, is al geruime tijd actief in de wereld van de toneel/show opleiding. Want ze zit al 4 jaar op de theaterschool de springplank en ze danst al 7 jaar bij Moving stars.

Zelf, zegt ze schuchter ” Ik vind het hartstikke leuk om te doen. Het is uiteraard maar een figurantenrol, maar het begin is er na al die jaren van werken. Op 5 september is de eerste uitzending van SpangaS op TV. Ik zelf moet nu steeds naar de opnames voor de gehele serie.

Reden voor deze verslaggever haar even snel op de foto te zetten, want een aankomende TV ster is het goed om al vast wat foto,s van te hebben.

1 (397)En de “fans”nu nog even wachten op de foto,s want die zijn nog “privé “. Alleen een kijkje hier op de website is hetgeen van de aankomende TV figurante, zichtbaar is.

Kayleigh veel succes.

Ook Soesterkwartier.

Verslag/ foto,s Karel van Rooy.

D