13932165_1127100544036082_535908250_oIn het weekeind van 14 en 15 augustus vinden de Europese Kampioenschappen “Bodypaint” plaats.

De locatie is dit maal NIET in het Soesterkwartier maar in de Keukenhof in Lisse. Voor menigeen misschien een teleurstelling, dat we in de eigen wijk geen latex-grondverf jasje aan kunnen laten meten. Maar wie echt een gekleurde versie van het Bodypainten wil mee maken, zal dus naar Lisse moeten.

DSC_5470Waarom dit bericht, wel het Soesterkwartier heeft vele kwaliteiten in hun wijk en een daar van heet Merel Wismeijer. Niet alleen bekend als zangeres, of als knutseljuf in de Speeltuin Rivierenwijk. Ze kan ook aardig “painten”. Daar waar ze soms in onze wijk kindergezichtjes veranderd in een dierlijke uitstraling, is het nu de bedoeling dat ze mee doet met de EK. 17 Nationaliteiten hebben zich ingeschreven

En kunstzinnig “painten” kan ze, gezien de resultaten die ze had op 7 maart tijdens de benefietavond van het Knopjesmuseum.DSC_5471

Toch benieuwd naar de creatie die Merel heeft bedacht. Ongetwijfeld horen we van haar, wat haar eind ranking is geworden.

Knipsel bodypaint

Dit is niet Merel, maar een ontwerp van  E. Pahazkaja, Photo Albert Peer.

Wij wensen haar namens het Soesterkwartier, veel succes bij het EK Bodypainten.

Redactie: Karel van Rooy.