Het is zo,n bekende plek, net naast Indradjaja de Toko vol met Oosterse producten ( en de voormalige SNS bank) , de geldautomaat en daarnaast de “RegioBank. Met nadruk RegioBank en niet “de Sns Bank”maar een eigen onderneming in het Soesterkwartier.

En daar wringt een beetje de schoen. We kennen het kantoor, herkennen het Logo, weten dat het er zit, maar doen we er iets mee en wat doet de RegioBank eigenlijk.

Reden voor Jan Maasse, manager van de RegioBank in het kader van ondernemerschap Soesterkwartier, het een en ander uit te leggen.

Wel het werd 14 december 2016 er eentje van “producten, “belastingzaken, Hypotheken, Financiële zaken, verzekeringen, spaaropties geld storten en geldopname.”

Jan Maasse verteld: “Na het vertrek van de SNS bank op de hoek, Violenstraat/ Noordewierweg en nu bewoond door de Toko Indradjaja, is naast de geldautomaat ons kantoor gevestigd. Er zijn eigenlijk twee vestigingen hier, namelijk Connie Maasse Financieel adviesbureau en Jan Maasse afdeling belastingen. De dochter is mede de administratieve medewerkster.  Het financiële gedeelte van “bankzaken”is een eigen onderneming en het adviesbureau ook. De zaken zijn welles waar gescheiden, maar overlappen elkaar uiteraard. Zie hier de term “kruisbestuiving” waar men van de ene service, kan profiteren van de andere.Een echt familie bedrijf dus.

Veel oudere mensen hebben angst om in het openbaar te pinnen. Sinds de verdwijning van de ING pin-automaat bij Cigo, zijn de mensen aangewezen op deze pinautomaat, of die in de AH. Wat de mensen niet weten, is dat ze hier binnen ook gewoon geld kunnen storten en opnemen. Het enigste wat nodig is, dat er hier een rekeningnummer is geopend. Wel zo veilig en zeker zo privé.  Natuurlijk is dat niet 24 uur per dag, maar tijdens onze openingstijden van 09.00 tot 16.30 uur.

En we kunnen meer doen voor de slecht ter been zijnde Soesterkwartierders. Te denken valt aan een gestructureerd uurtje “zaken” in bijvoorbeeld wooncomplex Puntenburg. Geld en andere financiële zaken kunnen op voorhand worden besteld, zodat wij dat kant en klaar komen afleveren.

Voor de sparende jeugd, is de oude “zilvervloot”weer gaan varen door nieuwe wind in de zeilen te blazen. Naast de “geldzaken” geven wij belastingadvies en vullen wij de nodige belastingaangiftes in   Gezien de vele ZZP’rs in de wijk, kunnen wij in deze van goede hulp zijn .

Verzekering afsluiten, geen probleem en Hypotheek advies evenmin. Zoals U ziet een allround advies kantoor op het gebied van allerlei financiële producten. En het totaalpakket wat wij bieden, is juist het interessante voor het Soesterkwartier, zowel voor de ondernemers, als voor de inwoners.

Doordat wij een zelfstandige Bank zijn en dus geen filiaal van de SNS bank, kunnen we heel klantgericht werken. En natuurlijk is het zo, dat als U hier een rekening heeft en toch geldzaken hier doet, de andere producten vanzelf hun weg vinden.

Om de Soesterkwartierder wat te gemoed te komen, loopt er nu een mooie actie. Wie voor 31 januari 217 hier gaat bankieren, krijgt van ons 50.00 euro cadeau. Wij helpen en regelen het overstappen van bank naar bank. U hoeft niets te doen.

Uiteraard zijn wij lid van de Winkeliersvereniging alhier. Graag zien wij nieuwe klanten te gemoed.

RegioBank

Noordewierweg 70,

033-4555505

info@conniemaasse.nl

 

Verslag en foto’s Karel van Rooy.,

Naschift: Hedenmiddag, tijdens de jaarvergadering van de bewonerscommissie om en rond Puntenburg, bleek na inbreng, van de plannen van Jan Maasse, dat er belangstelling was het gedane voorstel verder uit te werken. Dus een structurele datum/tijd dat er spreekuur is, in Puntenburg voor bewoners die slecht ter been zijn. Beide partijen zullen tot elkaar worden gebracht. Een mooi initiatief.