Maandag 29 januari mocht deze Hipper even komen kijken bij de enige echte SK Power Hoppers. Echt geweldig wat deze groep al onder de knie heeft.

Even een warming up, en de jongen en meisjes weten precies wat van ze verwacht wordt. Alhoewel er een wat ‘losgeslagen’ stemming heerste werd er toch na wat vermanende woorden door Anita driftig geoefend. En in het begin was het even wat onduidelijk maar naar gelang de les duurde vielen er steeds meer puzzelstukjes op hun plaats. Ik kon me niet aan de indruk onttrekken dat er voor iets groots werd geoefend, ben heel erg benieuwd!

Gelukkig was de vloer van de zaal ’s middags grondig schoongemaakt want er werd nog al eens over de vloer gerold, daarnaast werd er volop met de armen en benen gezwierd. Nieuwe pasjes geleerd en oude pasjes aan de nieuwe gekoppeld en het werd steeds een mooier geheel.

Chiara Hasper heeft er veel plezier in is geduldig als iets niet gelijk in één keer lukt. De een heeft het gelijk onder de knie, de ander doet er wat langer over, de hoppertjes helpen de hippertjes en het komt helemaal goed.

Ik vond het erg leuk om eens te kijken hoe het er uitzag, de vaste fotograaf vertelde dat het boekingsbureau al benaderd was voor boekingen van onze enige echte onvervalste SK Power Hoppers.

Verslag en foto’s Ton Schimmel