KwartierBier wordt gebrouwen door Gerbrant & Dimitri uit het Soesterkwartier in Amersfoort. Ongeveer 4 maal per jaar wordt er een bijzonder bier gebrouwen met verrassende ingrediënten. Deze verrassende ingrediënten komen van bewoners uit het Soesterkwartier, denk aan brood van de plaatselijke bakker, honing van een imker uit de wijk, pompoenen en pepers van eigen moestuin en ook eigen geteeld hop behoort tot de mogelijkheden. Wie nog een mooi ingrediënt heeft laat het ons weten, dan kunnen we samen met jouw geleverde ingrediënt een nieuw biertje ontwikkelen.

​KwartierBier wordt in beperkte genummerde oplage in flesjes van een kwart liter uitgebracht. Na brouwen en bottelen wordt het bier via de nieuwsbrief aangekondigd en daarna kunt je je inschrijven voor deze batch bier en zal worden uitgegeven in volgorde van aanmelding voor deze batch. Bij het bier zit altijd een beschrijving van de ingrediënten en een bier-spijs combinatie.

( Advertentie) Vanaf heden kan de St. Bonifacius besteld worden. Het bier heeft nu 2 maanden op de fles gerijpt en kan gedronken gaan worden. Op het etiket staat het brouwjaar 2017 vermeld, aangezien dit een echt bewaarbier is en nog een aantal jaren verder kan rijpen. ​Maar voor wie niet wachten kan, is St. Bonifacius ook nu echt goed te drinken. Het is een Quadrupel van 8,5% en tijdens het koken zijn er verschillende kruiden aan het bier toegevoegd, zoals kaneel, steranijs, zoethout en koriander. Het is een mooi warm biertje wat je de koude maanden goed doorbrengt.

Zoals jullie van ons gewend zijn komt St. Bonifacius in een  kwartierbier-doosje van 6 genummerde flesjes met een volledige beschrijving en wat bier-spijs suggesties.
Dit alles voor 13,90 euro per doosje excl. statiegeld (14,50 euro incl.).

​Ook hebben we het St. Bonifacius afgevuld in grote flessen van 0,75 liter met een luxe uitstraling. Deze flessen kunnen perfect dienen als een kado uit de wijk.
De grote flessen kosten 7,25 euro per stuk.

​Druk op onderstaande knop om te bestellen: