Soesterkwartier/Puntenburg 14 juli 2018.. Velen kennen Paul Wareman in zijn scoot mobile, uitgerust met de meeste elektronica. Paul kan niet praten en gebruikt een computer met een heleboel teksten om te communiceren. En dat werkt uitstekend. Paul zet zich meerdere malen per jaar in om bij activiteiten te zijn en is altijd een welkome gast bij de redactie van deze website. Paul heeft veelvuldig een camera bij zich en is een uitstekend fotograaf.  Paul is een veelzijdig man die zich verplaatst in een scoot. En  nu een verrassend initiatief wat wij graag ondersteunen.

Paul  Wareman.

Ik denk aan ritten van maximaal 25 kilomter met een koffiepauze van ongeveer een half uur. Er zijn in de omgeving zoveel mooie routes die ik graag eens zou laten zien aan mede-scootmobielrijders. We hebben hier immers prachtige polders, mooie bossen, duinen en bovenal goede fietspaden.
Maar… ik heb de hulp nodig van een andere scootmobielrijder die het leuk vindt om dit idee samen met mij op poten te zetten en vooral iemand die meerijdt met de ritten. Eventueel mag het ook een fietser zijn hoor: we rijden niet harder dan 15 km/uur. Dus lijkt het je leuk neem dan contact met mij op via een PB. Ook als je graag mee wilt rijden of je kent iemand die dat wil mag je gerust alvast contact opnemen.

red KvR