repaircafeIn Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is, en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Mensen weten niet meer hoe dat moet. Reparatie- kennis verdwijnt snel. Bij het Repair Café weten wij nog wel hoe we deze kunnen herstellen. Er is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc. Ook reparatiedeskundigen zijn aanwezig, zoals elektriciens, naaisters, timmerlieden en fietsenmakers.

repair_cafeDinsdag 20 december van 14.00 uur tot 16.00 uur kunt u terecht in de speeltuin  Soesterkwartier  Noordewierweg 271, 3812 DH Amersfoort

U neemt  van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan u samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee. Of gaat helpen bij een reparatie van iemand anders.  Aan de reparaties zijn geen kosten verbonden maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.