Op zondag 16 september tussen 10.00u en 14.00 u is er van alles te proeven.

Om 10 uur is er een kerkdienst in de Westerkerk, Lingestraat 10. Van harte welkom.

Om 12.00 wordt het plein rondom de Emmaüskerk omgetoverd tot een plek waar voor iedereen wat te doen is!

Een grote lange tafel nodigt je uit om aan te schuiven en te genieten van een typisch Soesterkwartiers gerecht van je buurvrouw. Of je deelt jouw meegenomen lunch met mensen die je zou willen leren kennen. En voor iedereen die zich jong voelt, worden er pannenkoeken gebakken.

Heb je je buikje rond gegeten, dan kun je op ontdekkingstocht in de Emmauskerk. Vind jij alle onderdelen op de foto?

Om 13.00 uur start het theater voor kinderen, in het gebouw van Bij Bosshardt. Aan de andere kant, bij de huiskamer, is er een plein met allerlei spelletjes voor jong en oud!

Als dit nog niet als muziek in de oren klinkt, dan klinkt er deze middag allerlei nostalgische, hippe, klassieke en frisse klanken vanuit de kerkzaal. 

Het evenement word je aangeboden vanuit de kerken in het Soesterkwartier. Je bent van harte welkom, zien we je dan?!

Gerrie Huizenga ( pastor Keistadkerk)

Naschrift;

Bidden 24/7 op zaterdag 15 september

Een van de corebusines van een kerk is bidden. Daarom beginnen wij al op zaterdag met een creatieve gebedsruimte in de Huiskamer van de Keistadkerk( in de zijvleugel van de Emmauskerk aan de bakkerkant). Iedereen is daar zaterdag van 12.00 tot 17.00u welkom om mee te bidden of een gebedsvraag te stellen.

‘Ik kwam binnen, maakte koffie en begon de gebeden te lezen die in het schrift waren geschreven en gebeden die op de gebedsmuur waren geprikt. Ik kreeg kippenvel: mensen hadden hier hun hart uitgestort bij God. Ik voelde: God is hier.’

 

‘Ik kwam tot rust. Het was alsof God tegen me zei: ‘Doe maar even niets, wees maar gewoon hier in mijn aanwezigheid.’