De afgelopen 14 dagen is Nederland en de wereld daaromheen in een vreemde situatie terecht gekomen. Het mooie EigenWijkse Soesterkwartier is daar niet aan ontsnapt. Waar men tot voorkort een dagritme had, moest heel Nederland ineens anders gaan denken.

Hoe vier ik nu mijn verjaardag? Gaat de trouwerij nog wel door? Kan ik op mijn scooter nog wel mijn vrienden zien?

Een week geleden werden deze maatregelen nog eens aangescherpt. We konden niet meer wanneer we maar willen naar de supermarkt. Na het gehamster en speciale openingstijden voor 70+ers, werden ook het aantal klanten beperkt. Iedereen heeft daar zijn of haar draai in gevonden.

Hoe heb jij dat gedaan? Welk probleem ben jij tegen gekomen en hoe heb je dat aangepakt?

Durf jij het aan om dit in 5 tot 10 zinnen samen te vatten (iets langer mag ook hoor), stuur dan je ervaring naar redactiesoesterkwartier@gmail.com.