Naar na nu bekend werd, is op 28 maart 2019 op de Puntenburgerlaan een dode poes aangetroffen, die naar bleek te zijn beschoten. Ook de redactie doet een beroep op getuigen of mensen die weten, wie dit soort gruwelijkheden op zijn geweten heeft. Onderstaand het relaas van Kimberley, het baasje van de poes.

Onze lieve Chanel is met een lucht buks doodgeschoten en gevonden op donderdag 28 maart om 16:40 bij Puntenburgerlaan (Amersfoort) is er iemand die iets gezien/ gehoord heeft? Of misschien tips heeft wie het zou kunnen zijn in die buurt en of het vaker gebeurt is hier in de buurt?
Als je iets weet, neem dan aub. contact op met mij of Kimberley Borggreve ! Hartstikke bedankt! En aub zoveel mogelijk delen want de dader mag hier niet mee weg komen! We willen gerechtigheid! 🤬🤬. Dankjewel alvast !

Chanel

Op 11 mei 2017 hebben we jou gekregen. Onze lieve Chanel. Zo bang omdat er in het verleden jou veel is aangedaan waardoor ik juist jou een echte goede mand wilden geven. En huisje zoals geen ander. Ik wilde alle angst weg nemen en je gelukkig maken zoals jij verdient. Toen kwam ik erachter jij die zo bang was maar zo lief zou mijn beste vriendin worden. Je gekke trekjes zoals aan je eigen tepels zuigen🤣 het knuffelen en langzaam aan werd het bange katje een echte lieve kat zonder ook maar een beetje angst.

Op 26 maart vroeg S Alexander Bos of onze lieve Chanel weer even naar buiten mocht. Ze is al veel vaker buiten geweest en kwam altijd weer terug. Dus dat mocht.

Paar dagen later was onze lieve poes nog steeds niet thuis gekomen. Dus de zorgen begonnen groot te worden. Wil je even zoeken vroeg ik? Ja natuurlijk. En zo begon de zoektocht naar Chanel. Maar ze was nergens te bekennen.

Wij begonnen ons erg zorgen te maken en gingen even rond kijken op Facebook etc. om te kijken of je misschien gevonden was.

En ja hoor op 28 maart om 16:40 was je gevonden maar niet op de manier hoe ik het voor ogen had.

Ik hoopte dat je weer thuis kwam om lekker te knuffelen helaas was er een ander pad. Een pad die er niet had mogen zijn.

Je bent neergeschoten. En dat is verschrikkelijk. Dat is ziek. En ik ga je ontzettend missen

Lieve Chanel ik hoop dat ondanks hoe je bent gestorven en je je rust hebt gevonden en lekker in de kattenhemel opzoek bent naar vogeltjes en lekker aan het spelen bent zoals je hier op de wereld bij mij thuis ook hebt gedaan.

CHANEL💫🙏🏻

red.Karel van Rooy.

Afbeelding kan het volgende bevatten: kat
Afbeelding kan het volgende bevatten: kat en binnen
Afbeelding kan het volgende bevatten: kat en binnen