paasviering emmausZondag 31 maart a.s. is er een Paasviering voor peuters en kleuters. De viering begint om 9.00u en duurt tot 9.45u. Plaats van de viering is de Emmaüskerk, Noordewierweg.

Poes en lammetje gaan een avontuur beleven met de peuters en kleuters (en ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes)  tijdens deze Paasviering. Het wordt een vrolijke, feestelijke viering met veel liedjes, een verteller, een mooi verhaal, muziek en kaarsen die ontstoken worden. Ingrediënten die kinderen aanspreken én een kerkdienst maken. Tijdens de viering vertellen we het paasverhaal en spelen we een toegankelijk spiegelverhaal waarin poes en lammetje de hoofdrol spelen. Tijdens de viering zal er een collecte zijn, bestemd voor de volgende peuterkleutervieringen.
De werkgroep peuterkleuterviering is een gezamenlijk initiatief van de Emmaüskerk (PGA) en Henricuskerk (RK). Zij organiseert jaarlijks op kerstochtend en paasochtend oecumenische peuterkleutervieringen. Contactpersoon is Emely de Ruiter, emelyderuiter@hotmail.com , 033-4616922