Pasen 2017: Op diverse plaatsen in het Soesterkwartier wordt aandacht besteed aan deze “bijbelse” gebeurtenis. Hetzij door de aandacht die de kerken er uiteraard aan geven, of een buurtkerk. Maar ook op het ontspanningsvlak zijn er enkele activiteiten.

Daar waar de redactie op de hoogte is van een dergelijke activiteit, of is aangemeld, is bekend dat een der onzen, poolshoogte komt nemen om een verslag en fotoreportage te maken. Zo was daar Goede Vrijdag met paaseieren zoeken in de speeltuin Soesterkwartier en een spelmiddag.

Vandaag Paaszaterdag hield Speeltuin Vereniging Rivierenwijk een dergelijke activiteit.

Op de “te doen”lijst van de redactie, was dit niet vermeld, zodat een andere keuze was gemaakt, namelijk een bezoekje aan het Kip Kuiken toernooi. Niet dat hier met diverse pluimage een wedstrijd werd gehouden met kippen en hun nakomelingen. Nee, het betrof een jaarlijks dart-toernooi en Speeltuin Soesterkwartier. Een 50 tal darters, jong en oud nam het tegen elkaar op.

Van deze activiteit werd een kleine sfeerimpressie gemaakt, hieronder bijgevoegd.

Vanavond is er nog stijldansen met livemuziek, eveneens in Speeltuin Soesterkwartier.

2e Paasdag staat geheel in het teken van “Wat is Patat” wat een heel spektakel beloofd te worden. Aanvang 11.00 uur op de Wagenwerkplaats. Einde 17.00 uur. Ook onze eigen “verf”specialiste, kampioen bodypaintster, Merel Wismeijer, zal de kleintjes schminken.

Karel van Rooy.

Foto’s Darten.