De verbouwing in de verkeerstuin en de plannen in de omgeving zorgen voor veel reuring en onzekerheid. Onhandig en spannend? Jazeker, maar ook veel Kansen & Nieuwe mogelijkheden. Ik heb al veel mensen gesproken en gehoord wat de sterke punten zijn van de verkeerstuin, de zwakke punten, de bedreigingen en de kansen. Ik zou dit ook graag van jullie horen. Daarom is er op:

Vrijdag 21 april vanaf 16 uur een lenteborrel voor alle vrijwilligers en voor andere geïnteresseerden. We vertellen dan alles over de veranderingen en de aanpak voor de komende tijd. Wil je meepraten over de toekomst van de verkeerstuin en wil je op jouw manier wellicht een steentje bijdragen?

Kom dan, bij voorkeur, op 21 april naar de verkeerstuin. Kan je echt niet op deze dag  (ben je bijvoorbeeld al lekker op vakantie)  dan is er zondag 7 mei in de middag vanaf 16 uur nog een tweede kans.

Als je jezelf (en je kinderen!?) van tevoren opgeeft is dat prettig voor onze planning!

MagdaVoor alle vragen rondom het vrijwilligerswerk bij de Verkeerstuin kan je terecht bij Magda Bannink.
Magda is de afgelopen weken begonnen met de opdracht om de groep vrijwilligers bij de Verkeerstuin weer te versterken. www.samenspel-natuurlijk.nl – 0624421893

 

 

fabianVoor alle vragen rondom de verbouwing van de Verkeerstuin kan je terecht bij Fabian Brökelmann. We verbouwen de Verkeerstuin omdat we (het achterste) deel van de ruimte niet meer mogen gebruiken. Uit deze nood maken we een deugd: na de zomer is het hopelijk net zo leuk en gezellig, maar nog frisser en lichter in de Verkeerstuin!! Fabian is op woensdag en vrijdag van 9:00-13:30 uur bereikbaar via 06-48658098 of via mail: fabian@verkeerstuin.info

Bron: Verkeerstuin