unnamed (13)Droom of nachtmerrie? In een tentje overnachten tussen brullende dino’s… 

Een donker bos, krakende takken en grommende dinosauriërs. Het is weer even een andere manier om de band tussen vader en kind(eren) te versterken. Vaders kunnen met hun kroost overnachten in DinoPark Amersfoort. Vanaf morgen gaat de kaartverkoop van Vadernacht 2015 van start. 

Vorig jaar waren de tentplekken binnen een aantal uur uitverkocht en ook dit jaar ontvangt het park al geruime tijd verzoeken voor de populaire Vadernacht. Niet gevreesd, alle avontuurzoekers maken nog evenveel kans: de voorverkoop van de tickets start woensdag 15 april om 11.00 uur. Via de site van het DierenPark kunnen tickets worden besteld voor de unieke nacht van vrijdag 19 op 20 en zaterdag 20 op 21 juni. De vaders moeten er snel bij zijn, want het park verwacht grote belangstelling.

unnamedTijdens Vadernacht slapen vaders met hun kinderen in het DinoPark. Nadat de tent is opgezet, kunnen de vaders op kracht komen tijdens de barbecue. Dit is nodig ook, want daarna zullen de survivaltalenten flink op de proef worden gesteld tijdens een avontuurlijk avondprogramma. Moeders kunnen de volgende morgen aanschuiven bij het ontbijt tussen de dino’s om te luisteren naar de avonturen van hun uitgelaten familieleden. Vervolgens kan het gezin DierenPark Amersfoort bezoeken.

 

Bekijk hier een impressie van Vadernacht 2014: