De aankomende weken zal het Soesterkwartier te maken krijgen met Oranje Hesjes. In navolging van de actievoerende GELE hesjes, is met nadruk de ORANJE kleur gekozen om UW aandacht te krijgen.
Gaat het Soesterkwartier op de schop, wordt er gedemonstreerd tegen nieuwbouw, oude bouw,bomenkap, Noordewierweg, Wagenwerkplaats, Dierentuin, of waar zijn de hesjes voor.
In de aanloop van de verkiezingen van de Provinciale Staten op 20 maart, heeft zich in het Soesterkwartier een nieuwe Politieke partij genesteld. De >>> PL <<<< . Niet links niet rechts. Geen geloof vertegenwoordigend . Wel erg jong.
Op 20 maart kunt U mede een stem uitbrengen op deze nieuwe partij, namelijk de PESTLOOS partij. U vindt ze onder deze knop voor een “like” En ze hebben 1000 likes nodig om een zetel te krijgen in de Provincie.  een geweldig initiatief van de Kinderwijkraad Soesterkwartier. Dus stem en geef ze een “Like”
De Kinderwijkraad van het Soesterkwartier is opnieuw bezig met een prachtig project.In oktober zijn lessen gegeven op de drie basisscholen van het Soesterkwartier. Democratielessen die eindigen in een stemming over zaken waarvan de kinderen vinden dat die het Soesterkwartier mooier zouden kleuren. Één van de thema’s was Pesten. Wij starten nu een politieke partij van en door kinderen. De partij heet PL PestLoos. En we gaan 20 maart tijdens de provinciale verkiezingen de stemmen van alle kinderen proberen te krijgen van het Soesterkwartier. Een Ja waarmee zij zich aansluiten aan onze PestLoze zijde.Wij hopen dat jullie ons willen helpen met wat publiciteit en stemmen? kinderen willen dolgraag de 1000 likes halen.
Lief wanneer jullie willen delen❤️ we doen ons best voor een nog mooier Soesterkwartier.
Voor de politieke partij is een pagina aangemaakt, klik op de stemknop.