Op 28 februari is er vanaf 19.00 uur een kledingruil bij 50|50 Coffee in Amersfoort. Voor 10 euro mogen mensen deelnemen en onbeperkt zelf meegenomen kleding ruilen. De kleding die overblijft gaat naar het Leger des Heils. De bijdrage die de deelnemers geven wordt gedoneerd aan het 50|50 workcenter van het Leger des heils, waar ze met een traject van arbeidsmatige activering mensen helpen aan een goede toekomst te werken.

‘We maken een enorme berg van alle kleding en duiken er groepsgezind in, om met volle tassen ‘nieuwe’ kleren weer huiswaarts te keren. Alles wat overblijft doneren we aan het Leger des Heils. We hebben maar één regel: niet bijten.’, aldus de organisatie.

Aanmelding voor het evenement is verplicht en kan via 5050coffee@legerdesheils.nl

Het Leger des Heils gelooft dat het hebben van een zinvolle dagbesteding goed is voor een mens. Het biedt mensen ritme, sociale contacten en leert ze sociale- en arbeidsvaardigheden. Onze 50|50 Workcenters zijn beschutte werkomgevingen waarbij zoveel als mogelijk het echte bedrijfsleven is gesimuleerd. Wij werken er aan opdrachten van bedrijven, overheden alsook van particulieren. We richten ons op duurzame uitstroom naar werk, school of vrijwilligerswerk.

 

Bijlagen