120607 zonnepanelenlesje dak 300

Op 14 juni a.s. opent wethouder Cees van Eijk de installatie met 60 zonnepanelen op het dak van de school De Kubus in het Soesterkwartier. Na een lange voorbereidingstijd en met medewerking van velen is het gelukt om in Amersfoort een school van zonnepanelen te voorzien met geld dat is opgebracht door wijkbewoners. Zij ontvangen jaarlijks een vergoeding. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan het computeronderwijs op een school in Cambodja.

Wij zijn trots dat dit prachtige project is gelukt! We willen daarom de installatie op een feestelijke wijze openen met de mensen die dit mogelijk hebben gemaakt; geïnteresseerd zijn, en/of de Kubus een warm hart toedragen. Graag nodigen wij u daarom uit om het glas met ons te heffen! De feestelijkheden vinden plaats in De Kubus, locatie Noorderwierweg.

Het programma voor de genodigden begint om 14:30 uur en eindigt om 15:30 uur. Tussen middagpauze en de opening is er een programma voor groep 5&6: Doezo Workshops en voor groep 7&8: Duurzame mission games. Om 14:30 tot 15:00 vindt de openingshandeling plaats. Daarna tot 15:30 uur een hapje en drankje.

We hopen op uw komst,

Bron Duurzaamsoesterkwartier.nl