P3050669WAS

Donderdag 5 maart kwam de WAS (ondernemers vereniging) bijeen in de Nieuwe Sleutel. Doel van de bijeenkomst was verder gaan met de voorbereidingen voor de Zomermarkt. Theo Swart opende de bijeenkomst met een welkom. Een paar mensen hadden zich afgemeld. Ziekte, werk of vakantie, tja ook de mensen van de WAS hebben er mee te maken.

PlannenP3050683

Allerlei leuke dingen worden bedacht, en de aanwezigen gaan bijna allemaal met een opdracht naar huis aan het eind van de avond. Als het lukt, dan wordt het een sfeervolle Zomermarkt met veel leuke activiteiten, dieren, spelen en muziekpodia. Bovendien een feest ter afsluiting van een hopelijk feestelijke en zomerse Zomermarkt. Kortom: er wordt hard gewerkt voor het beste resultaat en aan de ondernemers zal het niet liggen.

P3050684Nieuw en nieuws

Zoals het zich laat aanzien, gaat voorafgaand aan de Zomermarkt ook de Floreyn z’n intrede doen. Meer informatie over de Floreyn, “de wijkmunt” vind u in ons eerder gepubliceerde artikel over de wijkeconomie. In onze wijk waar heel veel ondernemers wonen en/of werken, is het zeker voor activiteiten als het organiseren van de Zomermarkt wel prettig als daar zoveel mogelijk ondernemers aan deel nemen. Prettig is het daarom te melden dat de WAS groeit, en daarmee zijn er meer schouders die de leuke lasten van de organisatie kunnen dragen.

Oproep voor ZZP en andere ondernemersP3050710

Ben je ZZP-er of Zelfstandig ondernemer met (toekomstig) personeel en wil je op een of andere manier deelnemen aan de voorbereidingen en/of de Zomermarkt laat dit dan weten aan Theo Swart (Mon Papillon). Ook als je meer informatie wilt in verband met lid worden van de WAS, kun je je melden bij Theo. Hoe meer zielen hoe meer vreugd en meer mensen weten-, en kunnen meer.

Verslag en foto’s: Nel Groenendijk