20130710-025943Het zal je maar gebeuren.

Als inwoonster van het Soesterkwartier, vaste klant van  ‘De Soos”, weinig te makken en dan verlies je op de ene of andere manier je portemonnee . Met een inhoud waar de dame in kwestie zeker 14 dagen mee moet doen.  Op Facebook uit ze een noodkreet vandaag. “Help”ben zojuist mijn geld verloren, ergens bij de Speeltuin Soesterkwartier en de Noordewierweg.

De inwoonster van onze wijk, niet behorende tot de meeste welgestelde is  teneinde raad. Haar huishoudgeld voor de komende weken is verdwenen. Een zoek actie wordt inwerking gezet. Inwoners die een hond hebben, krijgen een extra hondenuitlaat zoekbeurt. En de hele omgeving wordt afgezocht naar het betrokken geld.11045310_1402879520022014_6390852110820440524_n

Helaas is het niet als gevonden gemeld.

Op facebook blijft het daarna onrustig rond dit thema, immers als het wel ge vonden is, heeft iemand dat ik zijn zak zitten en dupeert er een mede inwoonster mee.

Tot laat in de middag wordt er over gesproken. Dat valt ook binnen de politieke partijen op en Raadslid van D66  Jacques Happe mengt zich in de strijd.

Een oproep in het Soesterkwartier tot saamhorigheid is er altijd een van huppe kee we gaan er voor.

pand_joyceGevolg: Bij Joyce Optiek staat een grote bus, die je zonder vergrootglazen en bril kunt vinden. Hier kunnen Soesterkwartierders een kleine bijdrage in werpen om het leed van een medebewoonster te verzachten en naar we horen zelf op te lossen.

Jacques Happe En dit, lieve mensen, is de ware SAMENkracht! Samen kunnen we ellende aan. Samen staan we sterk en lossen we dit klein leed op!

Zover ons bekend, zal de geboden hulp voldoende zijn. Mogelijk dat er “eerlijke”vinder ook doneert.

Ook Soesterkwartier.

Redactioneel Karel v Rooy