Ooggetuige ( vlogger Maud ))

Dit ben ik. Als ik in de spiegel kijk, zie ik dit.
Ik ben geboren met een oogafwijking, een kokervisus. Mijn gezichtsveld is nihil. Het is net of ik altijd door een rietje kijk. Ik zie een klein stipje in het midden. De rest is er niet. In het stipje is het ongeveer 8% scherp. Ik denk dat de meeste mensen dat heel wazig zullen noemen. Omdat ik nooit goed heb kunnen zien, weet ik dat niet zeker.Vanaf nu zal ik elke dag een foto posten. Dagelijkse dingen op de manier zoals ik ze zie. Kijk jij met me mee en ben jij mijn ooggetuige?

Op twitter is Ooggetuige te vinden op: @ooggetuige1.

En op facebook:
https://www.facebook.com/Ooggetuige1/

Door |2018-07-20T14:28:01+02:00vrijdag, 20 juli 2018 |0 Reacties

Deel dit verhaal, kies je platform!

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant