Soesterkwartier D-energy neemt je mee naar de hoogtijdagen van de Oldskool, Houseclassics, Early Rave & Hardcore met niemand minder dan DJ Paul Elstak! Deze editie ook Rob & Mc Joe, Lunatic, Scott Marten, Litho en Craven & Spinal.

Het is Litho’s birtday bash! Om dit samen met iedereen te vieren zijn Litho’s helden uitgenodigd om te komen draaien: Paul Elstak en Rob & MC Joe. Dit word aangevuld met Lunatic, Scott Marten, Spinall en natuurlijk Craven & Litho.  De avond word gehost door MC Mast-r, verder geldt natuurlijk wie jarig is trakteert… Daarom krijgen de eerste 200 bezoekers een gemixte CD met daarop Litho’s favoriet!

DJ Paul Elstak is terug van nooit weggeweest. Sommigen noemen hem de oorspronkelijke uitvinder van de hardcore. Hij produceerde vele records met onder andere Panic, Lars, Scott Brown, Joey Beltram, Lenny Dee, Neophyte, DJ Distortion, DJ Rob, Bass-D & King Matthew, Rotterdam Terror Corps, etc. Zijn tracks zijn altijd origineel, altijd hard en altijd in zijn eigen stijl die hem wereldberoemd heeft gemaakt. Zijn laatste project is de ‘Offensive Series’. Een serie ‘floorkillers’ die je laat dansen tot je erbij neervalt.

DJ Rob is een legende in de house scene in Nederland. Samen met dj Paul Elstak was hij de grondlegger van de wereldberoemde Rotterdamse club Parkzicht. Hier begon zijn succesvolle samenwerking met MC Joe, een van de eerste collaboraties tussen een DJ en MC. Door successen met o.a. de ware early rave classic “The Beat Is Flown”, “Boy’s Interface”, “Loving You” en “Tama” zijn DJ Rob en MC Joe wereldwijd een veelgevraagd early rave/oldskool classics act. Een unieke show van een legendarisch house duo, we couldn’t be more happy!

Bron: website De Kelder