Wist U dat in wooncomplex Puntenburg sinds donderdag 11 februari een (dagbesteding en team welzijn) inloop gestart  is, in Puntenburg. De inloop is gratis en bedoeld om elkaar met een kop koffie te ontmoeten.Knipsel2

U bent welkom op de dagen dinsdag en donderdag tussen 09.30 en 11.30. Er is ook een naam bedacht. Buiten de al bestaande namen van de Pointers, de Punters, Bewoners Puntenburg enz , wordt de activiteit gehouden in “ONS PUNT”

KnipselMaar om het nog gezelliger te maken, zullen vrijwilligers op 11 maart de dagbestedingsruimte geheel gaan voorzien van nieuwe kleuren en opnieuw inrichten. Opknappen dus. En mocht U mee willen helpen, dat kan altijd.

Dezelfde dag, zal er in Lyvore ( de Plataan) ook een programma zijn voor onze mede Soesterkwartierders die gebruik maken van de Plataan. Zo zullen er regencapes gemaakt worden voor de bewoners. Tijd, tussen 10.30 en 16.00 uur.

En als de regencapes klaar zijn is er om 15:00 t/m 19:00 uur  een inloop voor de Tuin van de Plataan. Zoals eerder vermeld op deze website, zal de gehele tuin aan de zijde van de Noordewierweg “op de schop”gaan. en U mag als bewoner/ omwonenden mee denken en praten over het ontwerp.

Knipsel2Tijdens de ideeënmiddag kan iedereen tuinwensen en -ideeën voor deze groene buurthuiskamer inbrengen. Wat zou u in De Tuin van De Plataan willen zien en komen doen? Hoe wordt deze plek aantrekkelijk voor de buurt? Waaraan wilt u uw bijdrage leveren?

De ideeënmiddag is bedoeld voor bewoners en hun familie, omwonenden, mantelzorgers en medewerkers & vrijwilligers van Lyvore. Eigenlijk dus voor iedereen die De Plataan een warm hart toedraagt. Nadat wensen en ideeën verzameld zijn, werkt tuinontwerper Paul van Eerd van Bureau Buitenruimte een eerste tuinontwerp uit. We nodigen u weer uit als de schets klaar is; u kunt dan het resultaat bekijken en uw reactie geven. Uw opmerkingen neemt de ontwerper mee voor een definitief ontwerp. Daarna gaan we buiten aan de slag. Uw hulp, in welke vorm dan ook, kunnen we daarbij goed gebruiken.
De ideeënmiddag voor De Tuin van De Plataan vindt plaats op vrijdag 11 maart van 15.00 – 19.00 uur. Wij zorgen voor een lekker hapje & drankje. U bent welkom op de Plataanstraat 18 te Amersfoort.
Kunt u 11 maart niet aanwezig zijn, máár heeft u wel ideeën of wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom De Tuin van De Plataan? Of wilt u, in welke vorm dan ook, een bijdrage leveren? Laat het ons weten via groenverbindt@lyvore.nl of bel Deborah Nokkert van Dagcentrum De Plataan op tel. 06 – 121 299 58 (ma. t/m vr. 9.00 – 16.00 uur).

Red.KvR.