Welkom op de Veiligheidsdag Amersfoort Een brand blussen? Politiehonden in actie zien? Of een wond laten grimeren? Het kan allemaal tijdens de Veiligheidsdag Amersfoort op zaterdag 13 mei bij de brandweerkazerne aan de Kleine Koppel. Van 10.00 tot 16.00 uur is daar van alles te beleven voor jong en oud en kunt u informatie krijgen over alles wat met veiligheid te maken heeft. De toegang is gratis.

Zondagmorgen 14 Mei 10.00 uur Feestelijke dienst, ter gelegenheid van het emeritaat van Ds. Paul van der Harst, uitnodiging.

Zondagavond 14 Mei

WEET U NIET WAT U VOOR MOEDERDAG MOET DOEN VERRAST HAAR EENS MET EEN GEZELLIGE BINGO AVOND IN SPEELTUIN HET SOESTERKWARTIER OP ZONDAG 14 MEI WE BEGINNEN OM 19.30 EN NATUURLIJK ZORGEN WIJ VOOR EEN GRATIS HAPJE EN DRANKJE.
GRAAG TOT ZIENS VR,GR,MANIE.

Aankomende woensdagavond 17 Mei tijdens “Broodje Bitcoin Blockchain Amersfoort” vieren we ‘Bitcoin Blockchain Pizzadag’.

https://bitcoinference.com/2017/May/17/Wednesday-evening-Bitcoin.html

Na de geboorte van de Bitcoin Blockchain werd er aanvankelijk geen waarde toegekend aan de Bitcoin Blockchain tokens, totdat in mei 2010 iemand 10.000 (tienduizend) Bitcoin beloofde aan diegene die twee pizza’s bij hem thuis bezorgde. Inmiddels wordt dit ieder jaar gevierd als de aanschaf van de duurste Pizza’s ooit. Afgelopen keer was er een een geldhuishoudkundige van de landelijke overheid aanwezig om ons uit te leggen waarom Bitcoin Blockchain onzin is. Wilt u ons ook komen uitleggen waarom Bitcoin Blockchain onzin is? Of bent u gewoon belangstellend? Stuur ons dan even ruim van te voren een berichtje, zodat we u op de hoogte kunnen houden van de gelegenheid waar we op dat ogenblik zijn. Inschrijven is noodzakelijk. We verzamelen ’s avonds om zeven uur bij de uitgang van de stationshal aan het Piet Mondriaanplein te Amersfoort. En gaan naar dichtstbijzijnde Bitcoin Blockchain aannemende eetgelegenheid.

Mocht u trouwens graag met Bitcoin Blockchain tokens willen afrekenen bij uw plaatselijke winkelier, vraag hem hier dan naar? Kans is groot van niet, maar dan weet hij in ieder geval wel dat er vraag naar is (kip-ei vraagstuk). Op internet is betalen met Bitcoin al stukken makkelijker. Zo neemt Thuisbezorgd.nl dit als betaling aan.

Joke Sickmann