Logo-Redactie-Op Donderdag 29 september              

Ø  Is door de Gemeente bekendgemaakt aan welke partij de koop van het complex van de voormalige Verffabriek (Warner Jenkinson-  Geldersestraat-hoek Kleine Koppel) is gegund. De War is het niet geworden. Als u dat toch eigenlijk ook wel heel jammer vindt, stuur een reactie naar het volgende emailadres:  coop@dewar.nl

Ø  De bekendmaking van de gemeente met mededeling wie het dan wel geworden is kunt u inzien via de volgende link:  http://amersfoort.notudoc.nl/cgi-bin/showdoc.cgi/action=view/id=1590335/Selectie_partij_ten_behoeve_van_de_ontwikkeling_complex_Warner_Jenkinson.pdf

Nagekomen:

EERSTE REACTIE n.a.v. het zorgwekkende bericht over de WAR 

IEDEREEN DIE MEELEEFT EN WIL STEUNEN, IS HEDENAVOND WELKOM IN HET KASCAFé, VANAF 20.00 UUR  IN “DE WAR” (dus: Donderdag 29 september)               

Zondag 2 en 9 oktober (en woensdag 5 en 12 oktober) 14.00-16.00 uur

Ø Verkeerstuin op de Wagenwerkplaats. Voor kinderen tot 12 jaar www.verkeerstuin.info

De leiding van de Verkeerstuin nodigt ouders, belangstellenden en vrijwilligers uit om mee te pratenover de toekomst van de Verkeerstuin op de Wagenwerkplaats. Gaan ze het redden en gaat de verkeerstuin dank zij burgerkracht een nieuwe fase in en wilt u die mede vormgeven?

Praat mee over Verkeerstuin 2.0

Wanneer           : zondagmiddag 9 oktober

Tijd                     : van 16.00 – 17.30 uur

Waar                  : Verkeerstuin Amersfoort

 

Maandag 3 oktober Spreekuur Buurtuitvaart Soesterkwartier

Ø  Nelleke Dumoulin van de werkgroep Buurtuitvaart, is er voor vragen of een gesprek (ook op afspraak) en te bereiken viabuurtuitvaartsk@gmail.com of 06 4209 7705. Ook houdt zij spreekuur, iedere eerste maandag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur, Noordewierweg 131. 

Maandag 3 oktober 19.30-21.30 uur  Zandfoort aan de Eem  Bijeenkomst Maand van de Geschiedenis: Lezingen over GRENZEN (toegang vrij)

Ø  Over grenzen: lezingen door Lucas Bolsius (burgemeester van Amersfoort), Melis van de Groep (burgemeester van Bunschoten), over “Op de grens van Gelre en ’t Sticht” door Jan Cozijnsen van de vereniging Oud Nijkerk, Over: “De grote buur Hoogland”, door Gerard Raven, over “Een vierspan witte paarden” door Ton Hartman, Historische Vereniging Soest/Soesterberg en tot slot “Grebbelinie Leusden: grens tussen bevrijd en bezet gebied”door José Huurdeman.

Dinsdag 4 oktober – buurtcafé voor Soesterkwartierders

Het Buurtcafé is terug! Woon je in het Soesterkwartier en ben je actief in de wijk, dan ben je van harte welkom op 4 oktober in het Buurtcafé! Dé plek om ideeën te delen met leuke buurtbewoners en geïnspireerd te worden.
Let op, het Buurtcafé is op een nieuwe locatie! Om half acht staan de deuren van Buurthuis De Nieuwe Sleutel, Noordewierweg 252, open. Van harte welkom!

Woensdag 5 oktober

Vanaf 10 uur weer inloop in het Soesterkwartier BIJ BOSSHARDT om 12 uur pannekoeken, zie voor het programma van de hele maand oktober de bijlage

Wordt vervolgd.

 

Joke Sickmann