Woensdag 2 Januari, Zoals wij u al lieten weten in ons artikel over de Jaarwisseling wensen wij allen een gezond en gelukkig nieuwjaar! Wij hebben echter ook nog een paar andere Nieuwjaarswensen, zoals hieronder duidelijk zal worden.

Nieuwjaars-wensen

Om de website goed en up-to-date in de lucht te kunnen houden, hebben wij de volgende wensen:

Vrijwilligers die het leuk vinden om foto’s te maken en bij voorkeur ook een verslag kunnen schrijven. Hoe meer mensen, hoe specifieker de verschillende onderwerpen verdeeld kunnen worden, zoals; Politiek, Sport, Wijkbelang, etc. Aanmelden kan door een mail te sturen aan: redactiesoesterkwartier@gmail.com onder vermelding van: Vrijwilligersfunctie.

Ook geldt hier hoe meer mensen, des te beter het vol te houden blijft en/of er in geval van vakantie of ziekte een verslaggever ter plaatse kan zijn.

Heldere communicatie

Laat ons alstublieft duidelijk weten of informatie wel of niet voor publicatie bedoeld wordt, en of het wel of niet wenselijk is om een fotograaf/verslaggever ter plekke te hebben. 

Zeker ook ivm de AVG willen we u nadrukkelijk vragen de gevolgen van onze komst – publicatie – vooraf met betrokkenen door te nemen. Mensen die niet op de foto willen/mogen niet middenin een groep te zetten. 

Deze wensen hopen wij verwezenlijkt te krijgen om een en ander gemotiveerd vol te kunnen houden!

De Redactie