De Bibliotheek Eemland organiseert in samenwerking met ROC Midden Nederland een nieuwe internetcursus Klik & Tik. Deze gratis cursus bestaat uit twaalf bijeenkomsten en start op maandag 9 januari van 13.00 – 15.30 uur. De cursus is bedoeld voor mensen die moeite hebben met hun weg te vinden op het internet.

Cursisten gaan bij de cursus aan de slag met sociale mediakanalen als Facebook en Twitter, waarbij wordt uitgelegd hoe men berichten, filmpjes en foto’s plaatst. Een docent van het ROC zal de begeleiding verzorgen. Verder zorgt de cursus voor meer kennis van de Nederlandse taal en leert u werken met de computer.

Inschrijven
Om deel te nemen aan de internetcursus Klik & Tik kunt u zich aanmelden door te bellen met Participatieopleidingen via 030 – 754 40 04 tussen 11.00 en 14.00 uur (op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag) of door een mail te sturen naar aanmeldpunt@rocmn.nl. Bij de inschrijving is een kopie van het identificatiebewijs nodig en het Burgerservicenummer. Wees er snel bij, want vol is vol. Er is plaats voor maximaal tien deelnemers.