Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die nu ook in het Soesterkwartier wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 24 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

In het Soesterkwartier gaat op woensdagmiddag 11 september (14.30 uur) een Senioren Alpha van start. In dertien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke middag begint met koffie en thee en wat lekkers. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier te leren kennen. Hierna  wordt er geluisterd naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen. 

De  bijeenkomsten zijn gratis en vrijblijvend en worden gehouden in de benedenzaal van Puntenburg (Adres: Puntenburgerlaan 100). Alpha-Senioren richt zich vooral op de doelgroep vanaf 65 jaar.

In Nederland hebben ruim 270.000 mensen een Alpha gevolgd.  Of u gelovig of niet-gelovig bent… u bent van harte welkom!

Alpha geeft u de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al uw vragen. 

Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl of neem contact op met: Marja van Duinen (tel. 033-8795124, email: marja.jan@online.nl)