046225aa-4fc8-493c-8d26-cc9c5813600cPer direct fungeert de Eierautomaat in het Soesterkwartier ook als inzamelpunt voor plastic flessendoppen en -deksels voor het goede doel. De opbrengst gaat geheel naar de opleiding van KNGF Geleidehonden.
 
Ei en dop… twee woorden die goed bij elkaar passen. Wat Eierautomaat Amersfoort betreft, gaan wij deze twee woorden voortaan nog veel vaker samen gebruiken. En dan hebben we het niet over eierdoppen, maar over flessendoppen. Per direct fungeert de Eierautomaat op de Soesterweg namelijk ook als inzamelpunt voor doppen voor het goede doel.
De ingezamelde doppen leveren geld op bij recyclebedrijven. De opbrengst gaat geheel naar de opleiding van KNGF Geleidehonden (Stichting Koninklijk Nederlands Geleidehonden Fonds), om zoveel mogelijk mensen met een beperking een beter leven te kunnen geven met een speciaal opgeleide hond.
Spaart u ook mee? Meedoen aan de doppenactie is heel simpel: spoel de plastic doppen even schoon en leg ze in het mandje bovenop de Eierautomaat (Soesterweg 218, Amersfoort).
Alle ronde plastic doppen en deksels zijn welkom: van mineraalwaterflessen, frisdrankflessen, melk- of yoghurtpakken, fruitsappakken en sportdrank (zonder het kleine doorzichtige dopje binnenin). Ook doppen van slagroombussen, doseerdopjes van wasmiddelflessen en deksels van pindakaas- en chocopastapotten worden graag in ontvangst genomen.
Inzamelpunt doppenactie:
Eierautomaat Amersfoort
Soesterweg 218
3812 BG Amersfoort